LEVEREN

Bestellingen voor 12u 's middags worden nog dezelfde werkdag verzonden. 95% van onze bestellingen worden 1 werkdag later geleverd. In uitzonderlijke gevallen doet onze koerier hier 2 werkdagen over. In het weekend en op feestdagen vinden er geen leveringen plaats. Wanneer een product niet op stock is, contacteren wij u met: 

Verzendkosten voor leveringen in België en Nederland zijn 5,99 euro incl. BTW.

Wij besteden zeer veel aandacht aan de wijze waarop onze producten worden verpakt en verzonden. Wij werken samen met een gespecialiseerde koerierdienst die uitgerust is voor het verzenden van batterijen. Wat verpakking betreft baseren wij ons vooral op de technische karakteristieken van een type batterij. Afhankelijk van het gewicht en de hoeveelheid van batterijen worden deze verpakt in golfkarton of op een minipallet. Wij zijn er ons van bewust dat dit niet de goedkoopste oplossing is maar de kwaliteit primeert. Dit verklaart waarom wij geen gratis levering aanbieden.

Wij werken met meerdere gespecialiseerde koeriers per regio die de nodige kennis hebben om batterijen veilig en goed te transporteren. Het gebeurt dat sommige koerierbedrijven (nog) geen track en trace informatie aanbieden. Deze gegevens kunnen wij u dan ook niet altijd bezorgen.

RETOURPROCEDURE

Om de retourprocedure zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om rekening te houden met onderstaande aandachtspunten:

Merk op: Batterijen die éénmalig gevuld worden, worden per uitzondering niet als retour aanvaard.