blog

Servicewagen Online Battery

Servicewagen Online Battery

Online Battery in het straatbeeld.

Voor veel van onze klanten inmiddels een vertrouwd gezicht... onze servicewagen!

De beste reclame? Die van onze klanten!

De beste reclame? Die van onze klanten!

18/01/2016 - Mond-tot-mondreclame, één van de oudste manieren om reclame te voeren en, naar onze mening,  vandaag nog altijd de meest effectieve... Wie is er immers beter geplaatst om U een impressie te geven van onze werking dan onze klanten die één- of meermaals een product bij ons bestelden?

Net daarom zijn wij vandaag een samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf The Feedback Company. Een prominente plaats op onze homepage geeft onze klanten (zowel particulier als professioneel) de kans om hun mening, suggesties, klachten en complimenten zichtbaar te maken voor elke bezoeker.

Onze doelstelling is 100% klantentevredenheid, met minder zijn wij ontevreden!

’t Is gebeurd!

’t Is gebeurd!

20/07/2015 - ’t Is gebeurd! Met deze bekende uitspraak van de Belgische televisiemaker Erik Van Looy gaan wij “live on air”. De voorbije maanden heeft het DKON team zich suf getest, geprogrammeerd, gestockeerd maar vooral geamuseerd bij het opzetten van deze gloednieuwe webshop van allerhande accu’s en batterijen voor diverse toepassingen. Ons gamma bestaat uit autobatterijen, motorbatterijen, scooterbatterijen, camperbatterijen, marinebatterijen, vrachtwagenbatterijen... Hoeft het nog gezegd dat wij een batterij en accu webshop hebben?

Om het met een toepasbare Tour De France quote te zeggen: “Onze ploeg is zeer sterk in de breedte, met merken als Varta, Odyssey, Optima, Skyrich, DEKA en VMF beschikken we over het beste materiaal, maar we zijn vooral vastberaden om de gele trui naar huis te nemen.”

 

Kortom wij hopen dat wij u een aangename surf – en productervaring kunnen aanbieden met als extra toetje onze zeer scherpe prijzen!